Naše produkty:

Doporučené recepty:

Nejnovější recepty:

shop.nikal.cz

Dárkový poukaz pro Vaše blízké
Dárkový poukaz pro Vaše blízké

Sada - olej, tuk, masové koření, nákupní taška Sada - olej, tuk, masové koření, nákupní taška

 

Více o polévkách, koření a omáčkách Nikal naleznete na našem webu.

 

shop.nikal.cz
 
Vybraná kategorie receptů: Těstoviny

Českokanadské lasagne

Ingredience

300g špaget, 0,5 l Rajské omáčky NIKAL, červenou sladkou papriku, BIO italské koření NIKAL, česnek, cibule, 300g mletého masa, tvrdý sýr, kostka tvarohu, NIKAL rostlinný tuk.



Postup

Na tuku osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, česnek a orestujeme mleté maso. Zaprášíme sladkou paprikou, podlejeme cca 1 dcl vody a dusíme. Po chvilce přidáme do směsi rajskou omáčku a okořeníme italským kořením NIKAL. Dusíme cca 20 minut.

Mezitím uvaříme ve slané vodě zakápnuté tukem nebo olejem špagety.

Do zapékací nádoby budeme vrstvit jednotlivé směsi. Začneme masovou směsí dušenou v rajské omáčce, na to sýr a tvaroh, navrch přijdou špagety a celý postup zopakujeme znovu. Končíme masovou směsí.
Zapékáme cca 20 minut.

Porce pro 2-3 osoby.

Recept nám zaslala a dobrou chuť přeje paní Anna Čermáková, Proseč. Děkujeme.
Hlasujte jako ve škole:
Nejlepší 1 2 3 4 5 Nejhorší
Průměrná známka za tento měsíc: 0
Celková průměrná známka: 2.7

Diskuze k receptu:

 

 (Nezobrazuje se)



položky označené * je nutné vyplnit
Janelle 09.09.2016 08:51:13
 
Thakns for taking the time to post. It's lifted the level of debate
Reagovat
 
Trish 09.09.2016 02:40:56
 
That's an inventive
That's an inventive answer to an ininsertteg question http://nuiyzjze.com [url=http://bnlonyxcip.com]bnlonyxcip[/url] [link=http://huhhlgflt.com]huhhlgflt[/link]
Reagovat
 
Eddie 08.09.2016 06:02:33
 
Yours is a clever wa
Yours is a clever way of thnkniig about it.
Reagovat
 
Latesha 08.09.2016 01:07:27
 
That's a sharp way o
That's a sharp way of thikinng about it.
Reagovat
 
bhhgnpbnf 17.06.2013 14:55:00
 
gWiJOsWVWuQGxhbGUpK
NSIv8p yhfjsztezpyj
Reagovat
 
stelnbil 17.06.2013 14:54:41
 
JpxvrmIU
YEGGfl zzdoirfwsaxc
Reagovat
 
cvkyvljp 17.06.2013 07:28:44
 
ehDerDPJvZpgIHNTdHp
RgvRsq , [url=http://zlyjkpblejzp.com/]zlyjkpblejzp[/url], [link=http://syxfhvrkgmtw.com/]syxfhvrkgmtw[/link], http://hdwndpbmwqpw.com/
Reagovat
 
ilzfqvap 15.06.2013 10:16:21
 
WgDMydpK
6gpOkx kdokfgkmadop
Reagovat
 
Asami 15.06.2013 03:23:25
 
dgDcgzUivKpXA
Josephine, it's just a small language diefnrfece but with significant diefnrfece in cooking and the end result.To mince means to cut stuff into small peaces (be it a meat or vegetable)To grind (mlet) the meat means to run it through a grinder (masovy mlyncek)Both, a hamburger and a meatloaf, start with ground meat, however, after that a prep and cooking is different. You mix all ingredients for a meatloaf (aka egg, bread crumbs or bread soaked in milk, seasoning (salt peper majoran), onion, garlic, etc. and mixed it well than make a brick and put it into oven to bake ketchup is usually added on a top while baking it.Hamburgers? You just make a patties (flat cakes of meat) season it with salt and pepper, and grill it, eventually putting a sliced cheese on a top.. Then you put it into hamburger buns (round bread roll) and put on a dressing ketchup, mayo, onion, tomatoes, mustard, letuce, whatever is your taste.See the diefnrfece? I really think that's just a language diefnrfece that brought us to this point of disagreement.:)
Reagovat